maanantai 20. marraskuuta 2017

Tv:stä tuttu Lulu

Osallistuimme Lulun kanssa toissa lauantaina URK:n näyttelyyn Messukeskuksessa. Etukäteen oli tiedossa, että Ylen toimittaja tulee tekemään juttua eurooppalaisista ja haastateltaviksi oli sovittu yhdistyksemme Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n puheenjohtaja Mikko Floréen ja kunniajäsen Riitta Mönkäre.

Kun hain Lulun häkistä arvosteluun, hihaani tarttui toimittaja kameran kanssa ja ihasteli Lulun kaunista turkkia. Kun hän kuuli, että kyseessä on eurooppalainen, hän seurasi meitä, kuvasi Lulua olkapääni yli ja kuvasi myös koko arvostelutilanteen. Hän kuvasi todella paljon materiaalia ja sanoi, että leikkaaja lopulta päättää mitä tulee valmiiseen ohjelmaan. Tänä aamuna tuo ohjelma tuli ulos Ylen aamu-tv:ssä. Lulu näkyy filmissä useaan kertaan ja eurooppalaisia on kuvattu muutenkin todella monipuolisesti. Jos kansalliskissojen esittely meni sivu suun, tästä linkistä sen voi katsoa.

https://areena.yle.fi/1-4294727?autoplay=true

Sukulaisista filmissä vilahtavat ainakin Iorin punatäplikäs poika Feronian Limon ja Lulun veljen Eikan eli Escamillon pojantytär, kilpparitabby Pinkkitassun Bette.

2 kommenttia:

  1. Hieno kooste! Lulu on vallan edustava eurooppalaisrouva ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä maku oli toimittajalla... Mukavasti oli kissoja esillä, värejäkin monipuolisesti ja hyvät kommentit haastatelluilta.

      Poista